Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Bisgaard schoenen

De uit Denemarken afkomstige Bisgaard heeft zijn eigen, kenmerkende historie. Deze schoenen en laarzen worden niet zomaar geproduceerd. Er zit een leuk verhaal achter en daar vertellen wij van Stoute-schoenen.nl jullie graag meer over. Zo geeft het een paar regenlaarzen nog meer diepgang dan een regenplas!

Artikel 1 - 3 van 3
Artikel 1 - 3 van 3

De perfecte deal

Marianne Bisgaard, die reeds 3 schoenenzaken runt, maakte in 2003 een deal met haar man Henrik Thomsen. Zij zou hem zijn wens van een derde kind schenken als hij zijn management functie op zou geven om samen met Marianne een nieuw avontuur te beginnen. Een lang gewenste droom: het zelf ontwikkelen en produceren van kinderschoenen. Marianne heeft gevoel voor design en kwaliteit, terwijl Henrik ‘passie juist weer ligt bij marketing en verkoop. Een perfecte combinatie die in 2005 werkelijkheid werd.


Bisgaard regenlaarzen

Door de passie en vakkundigheid van Marianne ontstaan er keer op keer kwaliteitsschoenen die helemaal gericht zijn op de groei van kindervoeten. Daarbij zorgt ze er ook voor dat het een super trendy en comfortabel schoentje wordt. Henrik daarentegen zorgt er voor dat Bisgaard goed op de markt gezet wordt. Eigenlijk het ultieme huwelijk voor een perfecte kinderschoen! Naast de schoenen ontwikkelt Bisgaard ook regenlaarzen. Geen doorsnee regenlaarzen maar ook weer rekening houdend met de groei van de kindervoetjes, ademende materialen, kwaliteitsleer en een zachte voering. En niet te vergeten, de voeten blijven droog!

 

Geen verzendkosten bij Stoute-schoenen.nl

Naast de gratis verzending, welke binnen 1-2 werkdagen gebeurd na het bestellen, bieden wij online ook een niet goed, geld terug garantie. Dus als de maat toch niet helemaal klopt dan kan je ze altijd terug sturen en omruilen voor een andere maat (mits op voorraad) of je krijgt gewoon je geld terug! De klantenservice van Stoute-schoenen.nl staat altijd voor je klaar als je nog vragen hebt op de schoenen en laarzen van Bisgaard!