Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Bronx schoenen

Maak jij graag een statement met jouw outfit? Loop je niet met de massa mee? Dan zijn Bronx schoenen jouw ideale match! Bronx staat voor innovatie, ze zijn vernieuwend, verhelderend en hebben lef! Ze mixen het oude met het nieuwe, geven er een eigen twist aan en voila: Bronx schoenen. Bestel vandaag nog Bronx schoenen online bij Stoute-schoenen.nl! Veel shopplezier!

125 jaar “all in the family”

Bij Bronx schoenen gaan ze net even een stapje verder. Al ruim 125 jaar draait dit familie bedrijf in de fashion industrie en zijn volledig op de hoogte van de eerstvolgende trends. Ze runnen de bedrijven Bronx en Blink in meer dan 50 landen wereldwijd en boeken veel succes met hun concept. Daarbij ontwikkelen ze ook complete schoenenlijnen voor andere grote modemerken. Bij Bronx schoenen weten ze dus echt waar ze over praten, waar de fashion industrie over praat en wat een fashionista in haar collectie wil.

 

Something old, something nieuw

Één van de geheimen bij Bronx schoenen is hun wijze van stijlen. Stilstaan is passé, bij Bronx spreken ze over de Bronx touch. Hun inspiratie halen ze uit de vintage garderobes en de catwalk van nu en voegen daar hun eigen twist aan om een echte Bronx te maken. En één ding kan je zeggen: ze zijn absoluut uniek in hun ontwerpen! Geen duizend in een dozijn maar opvallend, origineel, verfrissend, gedurfd en eigenwijs. Maar het is niet design alleen waar Bronx schoenen voor staan. Er wordt niet bezuinigd op materiaal gebruik en comfort. High end fashion wil niet meteen zeggen dat je niet lekker loopt. De schoenen van Bronx worden gemaakt van kwaliteitsmateriaal en hebben een hoog draag comfort!

 

Bronx schoenen verkrijgbaar bij Stoute-schoenen.nl

Als echte fashionista heb jij jouw hart inmiddels verloren aan deze mooie schoenen van Bronx. Bestel ze vandaag nog online bij Stoute-schoenen.nl en ontvang ze snel thuis. Je betaald bij ons geen bezorgkosten, afrekenen gaat makkelijk en veilig online en bij ons krijg je altijd “niet goed, geld terug” garantie. Veel shopplezier bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl!