Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Caprice schoenen

“Lopen op lucht” dat is letterlijk waar de schoenen van Caprice voor staan! Met hun ingenieuze zolen sla je 2 vliegen in 1 klap! Met meer dan 300 luchtgaatjes die zorgen voor een goede vochtafvoer en ventilatie en met de schokabsorberende hak loop je letterlijk op wolken. Caprice schoenen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit leer, hebben een goede pasvorm en zijn daarom uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Het merk laat zich daarnaast elk seizoen weer inspireren door de laatste trends op modegebied en biedt daardoor een moderne en trendy collectie aan.

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Caprice - een schoenenmerk met meer dan 25 jaar historie

Sinds 1990 worden de schoenen van Caprice geproduceerd in Pirmasens, een zeer bekende “schoenenstad” in Duitsland. Vanaf het begin wilden zij een schoen creëren die bijdraagt aan comfort maar ook met de modetrends mee gaan. Er gaat dan ook geen dag voorbij zonder dat hier naar gekeken wordt! Caprice staat voor wat ze maken!


Naast de “OnAir” zolen en schokabsorberende hakken, waarbij gebruik wordt gemaakt van luchtkamers/cilinders die de klap opvangen, maakt Caprice ook gebruik van de beste kwaliteit leer. Dit garandeert een optimale draagcomfort waarbij blaren praktisch niet meer ontstaan. Al met al een zeer compleet plaatje: loop comfort, kwaliteitsleer, de laatste trends en alles voor een zeer betaalbare prijs.


Maar naast de comfort en kwaliteit die Caprice levert, houden ze de trends ook haarfijn in de gaten. Of je nu een paar laarzen zoekt of een paar mooie sandalen, veterschoenen of een elegante pump, er is een ruim assortiment en diversiteit aan kleuren verkrijgbaar! En alle modellen zijn ontworpen naar de huidige trends.


Caprice schoenen kopen met de beste service - Stoute-schoenen.nl

Bij Stoute-schoenen.nl krijg je een passende service! Geen enkele voet is hetzelfde en behoeft ook een andere type leest! Samen met onze goede service en ruime collectie bieden wij je een gratis levering en een niet goed, geld terug garantie. Mocht je nog vragen hebben over Caprice schoenen of het bestellen hiervan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.