Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Cycleur de Luxe schoenen
Cycleur de Luxe schoenen

Met de collectie Cycleur de Luxe schoenen heb jij iets unieks aan jouw voeten! Ontstaan vanuit een voorliefde voor wielrennen is de collectie geïnspireerd op deze immens populair geworden sport. En waar beter dan in België waar menig top wielrenner geboren is? Bekijk de originele collectie online bij Stoute-schoenen.nl en bestel ze vandaag nog! Je hebt gegarandeerd een mooi, comfortabel en origineel product in jouw garderobe! Veel shopplezier.

Knipoog naar fietscultuur

Geïnspireerd door de wereld van de wielrenners, besloot Patrick Vanneste zijn liefde voor deze sport te combineren met zijn kennis van de schoenenwereld. Deze kleurrijke schoenen zijn ontworpen met een knipoog naar de fietscultuur uit de jaren ’50. De schoenen van Cycleur de Luxe worden in Europa vakkundig gemaakt naar voorbeeld van traditionele schoenenmerken. Voor de schoenen wordt alleen de beste kwaliteit leder gebruikt dat met de hand wordt getest.

 

Cycleur de Luxe schoenen - trendy en traditioneel

Of je nu van wielrennen houdt of liever een andere sport beoefend dat maakt niet uit: Cycleur de Luxe schoenen zijn geschikt voor iedereen die actief in het leven staan. Voor levensgenieters. Voor doorzetters, zoals de wielrenners uit de vorige eeuw. Voor dames en heren die de voorkeur geven aan wat traditionelere schoenen biedt Cycleur de Luxe leren veterschoenen in verschillende tinten. Maar ook trendy mensen hebben keuze genoeg uit sneakers en veterschoenen in opvallende kleuren! De modellen van Cycleur de Luxe vallen niet alleen lekker op door het palet aan kleuren, ze zijn ook nog eens erg comfortabel.

 

Bestel Cycleur de Luxe schoenen online bij Stoute-schoenen.nl

Geniet van onze top service en bestel jouw favoriete Cycleur de Lux schoenen online bij Stoute-schoenen.nl! Niet alleen zorgen wij voor een snelle afhandeling, wij berekenen ook geen verzendkosten! Afrekenen gaat snel en veilig middels iDeal of Creditcard en jouw bestelling heb je binnen 1-2 werkdagen in huis zodat je snel kan genieten van jouw bestelling van Cycleur de Luxe schoenen! Veel shopplezier!