Longo damesschoenen

Bij de collectie Longo damesschoenen moet je denken aan kwaliteit en comfort. Daarnaast houden ze de trends in de gaten en creƫren ze ieder seizoen een collectie die perfect matcht met de laatste modetrends. Bij de collectie Longo damesschoenen is goed gekeken naar de Nederlandse voeten. Niet alleen zijn er verschillende breedtematen verkrijgbaar, veelal hebben de Longo damesschoenen een uitneembaar voetbed. Bij Longo staat comfort en kwaliteit echt op nr. 1! Bestel vandaag nog een paar Longo damesschoenen online bij Stoute-schoenen.nl en geniet van onze service.

Mooie materialen, prettig comfort

Longo damesschoenen worden gemaakt van mooie materialen. Het Duitse Longo heeft een enorme materialenkennis en ze weten simpelweg wat wel of niet lekker om de voet zit. Hierdoor zitten de Longo damesschoenen gegarandeerd lekker en kan je de hele dag op de schoenen lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen. Uiteraard heeft het comfort wat in de schoenen gerealiseerd wordt hier mee te maken. De uitneembare, voorgevormde voetbedden bieden een fijne ondersteuning en indien nodig kan de eigen steunzool gebruikt worden.

 

Longo damesschoenen - onderhoud

Net als wat voor alle leerproducten geldt, moeten Longo damesschoenen ook onderhouden worden. Het is een vergissing wanneer men denkt dat de schoenen al stof- en waterafstotend uit de fabriek komen. Tenzij er Gore-tex in de schoen verwerkt zit - maar ook dan verdiend het leer de nodige aandacht - maar daarnaast behoren alle soorten leren schoenen ingespoten en behandeld te worden. Wij van Stoute-schoenen.nl raden de producten van Collonil aan. Hun producten zijn vooruitstrevend en hoogwaardig, ze geven jouw schoenen echt de bescherming of voeding dat leer nodig heeft! Lees op onze pagina schoenonderhoud meer tips over hoe uw leren schoenen te onderhouden.

 

Longo damesschoenen bestel je gemakkelijk online bij Stoute-schoenen.nl

Kies je voor Stoute-schoenen.nl dan kies je voor top service! Bestel vandaag nog een paar Longo damesschoenen en ontvang jouw schoenen binnen 1-2 werkdagen. Voor de verzendkosten betaal je niets, die betalen wij voor jou. Wil je de schoenen liever op een ander adres ontvangen? Geen probleem, vul het afleveradres in en wij regelen het met PostNL. Afrekenen gaat makkelijk en snel via iDeal of Creditcard. Bevallen de schoenen toch niet of heb je een ander maat/kleur nodig? Bij Stoute-schoenen.nl krijg je altijd omruilgarantie, ook tijdens de Sale. Wensen we je nog een fijn tijd bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl.