Minnetonka damesschoenen

Bij Minnetonka damesschoenen denk je meteen aan kralen, strikjes, franjes, Indianenlook! Met hun prachtige applicaties en materialengebruik weten ze elke keer weer echte wannahaves te creëren. Minnetonka mocassins, laarsjes of sandalen, bij Stoute-schoenen.nl hebben we een fijne collectie van dit mooie merk!


Minnetonka damesschoenen als mocassins, boots of sandalen online verkrijgbaar

Bij Stoute-schoenen.nl hebben wij ook weer voor de komende seizoenen een leuke, frisse collectie van Minnetonka dames mocassins, boots en sandalen. Het Amerikaanse familiebedrijf, wat al sinds 1946 - ooit bestemd als accessoires voor de toeristen - in Amerika bestaat, heeft veel furore verkregen met hun unieke manier van vervaardigen van schoenen, dat de schoen uit 1 stuk bestaat, en de Native American look. De applicaties in de vorm van kralen, veertjes, strikes en franjes maakt ze zeer uniek en herkenbaar als “Indianenschoenen”.


De damesschoenen van Minnetonka worden met veel precisie en de beste materialen gemaakt. Dit is ook goed te zien aan het uiterlijk van de schoenen. Ze zijn altijd zeer netjes afgewerkt en door de jaren heen altijd modieus gebleven! Daarbij zitten de schoenen ook zeer comfortabel! De moccassins, die zeer goed te dragen zijn in de lente, zomer en herfst, hebben allerlei appliciaties. Dit kan een strikje zijn, een vlecht of kraaltjes en veren. De sandalen hebben ook diverse applicaties maar veelal versierd met vrolijke, festival-achtige franjes. De dames boots van Minnetonka zien er eveneens zeer fraai uit met franjes, veters, studs en/of stoffen applicaties met typische native borduursels.


Makkelijke filter om de juiste schoen te vinden

Met het filtersysteem op de website van Stoute-schoenen.nl is het nog makkelijke online zoeken. Kies het type schoen: bijvoorbeeld mocassin, kies vervolgens het merk bijvoorbeeld: Minnetonka, vervolgens kies je jouw maat en voila, een perfecte selectie aan Minnetonka damesschoenen die wij op dat moment in jouw maat op voorraad hebben. Zo kan je zeer doelgericht zoeken naar jouw favoriete merken of type schoenen in jouw maat.


Nu ben je natuurlijk enthousiast geworden bij het kopen van een paar Minnetonka damesschoenen! Voor Stoute-schoenen.nl geen probleem want, mits in centraal magazijn aanwezig, heb je ze de volgende werkdag in huis. Online bestellen gaat makkelijk en veilig via iDeal en Creditcard. De schoenen worden gratis verzonden en is de maat toch niet goed? Dan krijg je bij ons gewoon je geld terug. Heb je nog vragen over Minnetonka damesschoenen of misschien een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of door ons online contactformulier in te vullen. Onze klantenservice zit altijd voor je klaar!