Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Develab schoenen

Develab schoenen worden door een Nederlands designteam ontworpen en de schoenen worden geproduceerd in schoenfabrieken in Italië en Spanje. Het uitgangspunt van de ontwerpers van Develab is het straatleven en het ontdekken waar het om gaat in het leven.

Artikel 1 - 2 van 2
Artikel 1 - 2 van 2

De stijl van Develab schoenen

De herkenbare stijl van Develab schoenen vertelt het verhaal: wij willen vóóruit! En dat is precies wat kinderen met attitude ook in gedachten hebben. Met het straatleven als uitgangspunt zijn de ontwerpers Develab aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een geheel nieuw eigentijds kinderschoenen merk. En dat is gelukt! De schoenen zijn fun, ruig, stoer, eigenwijs, lief, crazy en cool. Het merk laat vaak rauwe campagnebeelden zien ondersteund door een interactieve website, dat laat zien hoe prikkelend het leven is. De drager maakt een statement: Develab, just a way of live.


Unieke en originele kinderschoenen voor jongens en meisjes - Develab

Opgroeiende ravotters en kleine straatprinsessen weten precies wat ze willen; een kinderschoen om de wereld mee te ontdekken en te veroveren! Kwaliteit, maar ook het design telt. Experimenten met ruige ontwerpen, spannende materialen, gewaagde details, eyecatching zolen en vintagelook afwerkingen. Kids love it! Develab heeft elk seizoen een uitgebreide collectie kinderschoenen voor jongens en meisjes.

 

Develab Sale

Ben je op zoek naar leuke Develab kinderschoenen in de Sale? Kijk dan op Develab in de Sale bij Stoute-schoenen.nl Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief en Like ons op Facebook zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwe acties en aanbiedingen.


Jouw favoriete Develab schoenen online kopen

In onze online schoenenwinkel tref je een ruime keus uit de leukste Develab schoenen voor jongens en meisjes. Bestel snel, gratis levering en snelle verzending. Uiteraard kun je ook langs komen in één van onze winkels in het Gooi.


- Je favoriete Develab schoenen binnen 1-2 werkdagen gratis verzonden.
- Niet goed = geld terug, dat geldt ook voor afgeprijsde artikelen.