Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Est1842 schoenen

Je bent doelgericht, weet wat je wil en niets staat je in de weg om jouw doel te behalen. Dat is ook waar Est1842 voor staat. Voor de meiden die het laatste van het laatste willen. Est1842 is een schoenenmerk die de trends onder de jonge meiden nauwlettend in de gaten houdt en precies daar mee komt waar naar gezocht wordt! High fashionable, super trendy, mooie kwaliteitsschoenen met een prima prijskaartje. Met Est1842 moet je gezien worden, met Est1842 schoenen aan je voeten wórdt je gezien! Koop ze nu online bij Stoute-schoenen.nl.

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Est 1842 - van kinder- tot damesschoenen

Est1842? Ja! In 1842 is het allemaal begonnen! In 1842 wordt door de grondlegger van Van Gastel Shoes een schoenfabriek geopend. Na verloop van tijd behoorde ze tot de top 10 kinderschoenen producenten van Europa!

Kinderschoenen? Jawel, je leest het goed, kinderschoenen. Dé specialiteit van Van Gastel Shoes. Omdat kwaliteit, functionaliteit en goede pasform hoog in het vaandel staan, maar ook omdat ze dynamisch zijn en continue dicht op de markt blijven, weten ze precies wat de behoefte van de consument is. En dat is nou precies waar het allemaal mee begonnen is: (en nu komt het, let op dames!) kwalitatief goede schoenen, perfecte pasvorm, lederen voering en dat allemaal voor een betaalbare prijs, Van Gastel heeft de kennis en kunde in huis en het moment was aangebroken om ook dames schoenen te ontwikkelen. En dat bleek succesvol!

 

Est1842 - in één oogopslag verliefd

Tegenwoordig weten de jonge dames wat ze willen, ze zijn cool, niet bang om een statement met hun outfit te maken, echte It-girls! Est1842 vult deze statement aan. Je bent al bijzonder genoeg, je mag jezelf zijn en met een paar schoenen van Est1842 kan je ook jezelf zijn.

De collectie van Est1842 is altijd volgens de laatste trends en wordt continue vernieuwd. Geen standaard modellen voor de zomer en winter maar een collectie die ieder seizoen weer anders en verfrissend is. Est1842 heeft die “in één oogopslag verliefd” factor! Door de leuke details, mooie prints, prachtige leersoorten en de fantastische pasvorm weet je gewoon vanaf moment van aantrekken dat je de juiste match hebt!

 

Est1842 schoenen online bij Stoute-schoenen.nl

Een jonge meid die met haar tijd mee gaat, besteld haar lievelingsschoenen natuurlijk online. Est1842 schoenen kan je nu ook online bij Stoute-schoenen.nl bestellen. Niets staat jou nu nog in de weg om dit fantastische schoenenmerk in huis te nemen. Wij zorgen voor een snelle levering, veilige betaalomgeving, retour/ruil garantie, geen verzendkosten en bovenal dat jij uiteindelijk snel de blits kan maken met een paar Est1842 schoenen!

Veel shopplezier in de leukste webshop van Stoute-schoenen.nl!