Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Gabor schoenen

Wanneer je het over Gabor schoenen hebt, weet je meteen dat je het over een mooie, kwalitatieve en comfortabele schoen hebt! En niet alleen dat, tegenwoordig vervaardigen ze een diversiteit aan schoenen zodat je voor elk seizoen, elk moment terecht kan bij Gabor! Van ballerina's tot instappers en van pumps tot enkellaarzen! Bij Stoute-schoenen.nl kan je nu ook terecht voor de prachtige Gabor schoenen.

Artikel 1 - 40 van 40
Artikel 1 - 40 van 40

Ruim 50 jaar Gabor schoenen

Het was alweer in het jaar 1963, ruim 50 jaar geleden, dat Piet Munnichs in het Duitse plaatsje Stramproy een winkel opende met de naam Bernita. Het waren moeilijke jaren waardoor Piet Munnichs geregeld, zoals ze het toen noemde, “de boer op” moest om zo de schoenen aan de man te brengen. Er ontstond een vertrouwen en geloof in het merk Gabor waardoor Munnichs in 1992 zijn eerste Gabor schoenenwinkel kon openen. Het succes bleef niet uit waardoor er op de daaropvolgende jaren snel meerdere zaken geopend konden worden.


Gaborkwaliteit gewaarborgd

Naast de modieuze schoenen van Gabor zijn pasvorm en verwerkingskwaliteit de wezenlijke kenmerken van de schoenen. Daarbij bieden ze ook een uitgebreid assortiment aan kinderschoenen, handtassen en onderhoudsmiddelen. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 2de generatie, waarbij Achim Gabor deze nu leidt. Nog altijd staan ze voor de “Gaborkwaliteit” waarin alleen de hoogste eisen gesteld worden aan de Gabor schoenen. Dit heeft ze dan ook gemaakt tot wie ze nu zijn!


Gratis verzending

Je weet dat je bij een paar Gabor schoenen echt kwaliteit aan je voeten krijgt. Comfort, prachtig materiaal en veel draagplezier. Als je ze vandaag online bij Stoute-schoenen.nl besteld, streven we er altijd naar om jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Je betaalt overigens geen kosten, deze zijn voor jou geheel gratis. Wanneer je nog vragen hebt over Gabor schoenen of het bestellen ervan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.