Blackstone herenschoenen

Met een geweldig gevoel voor stijl en inspelend op de trend van van stoere workman boots spreken Blackstone herenschoenen een groot aantal mannen aan. De schoenen passen goed in het huidige modebeeld. Bekijk snel de collectie van Stoute-schoenen.nl online!

Gekozen filters:
Artikel 1 - 2 van 2
Artikel 1 - 2 van 2

Blackstone herenschoenen - een collectie schoenen met een historie

In 1926 begon Johan Adam de Bruin met het importeren van leer en schoenen. Hij had niet veel oog voor stijl en mode, het werden echte werkschoenen. Hoewel hij het niet verwachtte zette zijn zoons, inmiddels de 3e generatie, zijn werk in 1992 voort. Maar ze gingen het wel anders doen! Ze besloten een eigen invulling te geven met een moderne en trendy stijl dat perfect past in huidige modebeeld en veel mannen aanspreekt. Voeg daar BN'ers aan toe die het beeld worden van jou merk en een revival is geboren.

 
Kenmerkend aan de collectie Blackstone herenschoenen is de goede afwerking en de aandacht voor bijzondere details. De prijs/kwaliteitsverhouding is dik in orde, er worden goede materialen gebruikt en dat gecombineerd met de stoere uitstraling spreekt veel mannen aan. Blackstone herenschoenen zullen ook jou bavallen want wie wil daar nou niet in gezien worden. Blackstone herenschoenen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in Europa en Amerika. 
 
De herenschoenen van Blackstone zijn verkrijgbaar in vele variaties. De kunt gaan voor een gevoerde versie met sheepskin bijvoorbeeld de AM32. Inmiddels een echte klassieker, deze is verkrijgbaar in natuurlijke tinten als cognac, bruin en zwart. Maar ook de AM02 en de EM18 doen het heel goed. 

 

 

Snelle en gratis verzending via Stoute-schoenen.nl

Lopen op herenschoenen van Blackstone is elke dag een genot, je gaat je goed en zelfverzekerd voelen. Bestel nu vandaag nog jouw Blackstone herenschoenen online bij Stoute-schoenen.nl. Dankzij onze snelle verzendservice heb jij je schoenen binnen 1-2 werkdagen in huis. Gratis! Is de maat toch niet goed of wil je toch een ander model. Geen probleem. Retourneren of ruilen is heel eenvoudig.