Floris van Bommel herenschoenen

Floris van Bommel herenschoenen

De herenschoenen van Floris van Bommel, voor de man met style, de man die durft! Het zijn echte klassiekers maar dan in een nieuw jasje gegoten met een opvallend design. Trek de “stoute schoenen” aan en bestel snel in de webshop van Stoute-schoenen.nl.

Ouderwets moderne kwaliteit

Kan je nagaan, alweer ruim 280 jaar is Van Bommel een icoon in de fashion wereld! Van generatie op generatie zijn de schoenen van hand op hand gegaan en nog worden vele delen van de schoenen nog altijd met de hand vervaardigd. Inmiddels bij de 9de generatie aangekomen, heeft Floris van Bommel een moderne twist gegeven aan de “ouderwetse” herenschoen. En om dit onderscheid te maken en behouden spreken we dan ook over een ‘Floris van Bommel’ herenschoen. Voor de zakelijke man, de casual man, de hippe man, de low profile man, met Floris van Bommel herenschoenen ben je altijd de man! En uiteraard staan kwaliteit en comfort centraal.


Floris van Bommel herenschoenen bestel je gemakkelijk online

Wanneer je een passend model gevonden hebt dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis! Dan ben je bij Stoute-schoenen.nl aan het juiste adres. Niet alleen verzenden wij jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen, ook de kosten voor verzending zijn voor jou gratis! Daarbij bieden we een niet goed, geld terug garantie! Wanneer je nog vragen hebt over Floris van Bommel herenschoen of het bestellen ervan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.