Warmbat heren pantoffels

Warmbat heren pantoffels

Laten we het beeld van "vader in de fauteuil met een krantje, pijp en pantoffels" nu voor eens en voor altijd bannen! Met een paar Warmbat heren pantoffels heb je niet alleen heerlijk warme voeten maar zie je er ook nog gewoon hip uit! Bestel ze vandaag nog online bij Stoute-schoenen.nl en ontvang ze snel in huis! Ook leuk om als cadeau te geven of krijgen!

Gekozen filters:
Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Van schapenwol is algemeen bekend dat het een isolerende werking heeft. Niet voor niets wordt er gebruik gemaakt van Merino schapenwol in de heren pantoffels van Warmbat! Altijd warme voeten en als het buiten iets warmer wordt, worden de voeten niet te warm. Perfecte ventilatie, mooi design en een super comfortabele pantoffel! Omdat de pantoffels een goede, rubberen zool hebben, kan je makkelijk even naar buiten. Wat wil een man nog meer?

 

Warmbat heren pantoffels bestel je bij Stoute-schoenen.nl

Ben jij klaar met koude voeten? Bestel dan vandaag nog een paar heerlijk comfortabele Warmbat heren pantoffels online bij Stoute-schoenen.nl en ontvang ze binnen 1-2 werkdagen in huis. Afrekenen gaat simpel en veilig via iDeal of Credit Card en bij niet goed krijg je bij ons altijd je geld terug! Bij Stoute-schoenen.nl betaal je geen verzendkosten, deze betalen wij voor jou! Allemaal top service bij de leukste online webwinkel van Stoute-schoenen.nl.