Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Hip schoenen

Hip zijn de dames schoenen van Hip zeker wel te noemen! Een eigenzinnige, stoere, verfijnd en verfrissende collectie dames schoenen van Nederlandse bodem. Een uitstekende pasform, prachtige materialen, subtiele details, het zit allemaal in de dames schoenen van Hip! Bestel nu daarom jouw favoriete paar via Stoute-schoenen.nl. Veel shopplezier.

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Hip schoenen: ruim 40 jaar vakkennis

Het kinderschoenenmerk Pinocchio & Hip bestaat al ruim 40 jaar en is echt een begrip in de (kinder)schoenenwereld. Maar Hip gaat verder, ook voor dames schoenen kan je bij Hip terecht. En met de zelfde passie, bevlogenheid en vakkennis weten ze ieder seizoen weer een waanzinnige collectie neer te zetten. De kwaliteit is superieur, de pasform is perfect en de diversiteit is onomstotelijk origineel. Prachtige details, deskundige afwerking en in de mooiste designs. Bij Hip weten ze waar ze mee bezig zijn en verdienen hun wereldwijde faam!


Brabantse nuchterheid, wereldwijde succes

Door de jarenlange ervaring, vakkennis en Nederlandse nuchterheid weten ze bij zich bij Hip Shoe Style altijd weer te onderscheiden van de doorsnee schoen. Van oorsprong komt het merk uit Brabant, alwaar het design team zich bevind, maar de schoenen worden in Europa onder streng toezicht geproduceerd, worden wereldwijd verkocht en zijn gewoon een daverend succes! Het voordeel van een Nederlands ontwerpteam is dat er goed gekeken wordt naar de Nederlandse voeten. Hierop worden de leesten weer aangepast waardoor de dames schoenen van Hip als gegoten zitten!

 

Bestel nu jouw favoriete Hip dames schoenen online bij Stoute-schoenen.nl

En ontvang ze met 1-2 dagen thuis. De verzendkosten zijn gratis en is de maat toch niet goed? Dan betalen wij het aankoopbedrag weer terug. Dit geldt ook voor schoenen in de sale. Heb je nog vragen over Hip dames schoenen, bel dan met onze klantenservice, wij staan altijd voor je klaar! Ons telefoonnummer is +31 (0) 35 - 628 5666.

 

- Stoute-schoenen.nl heeft de schoenen die jij zoekt;

- Online te bestellen of bezoek één van onze winkels;

- Binnen 1-2 werkdagen in huis;

- Niet goed, geld terug garantie.