Hoofdcategorie
Merken a-z
 

I Maschi schoenen

I Maschi: letterlijk vertaald betekend dit “mannetjes”. En zeg nou eerlijk? De Italianen zijn ook wel van die “mannetjes”?! IJdel, perfectionistisch, macho’s… Ze hebben smaak, stellen hoge eisen en willen alleen maar de beste kwaliteit. Dit maakt dat de Italianen alleen maar kwaliteit leveren! Wat je zelf niet zou dragen, zou je ook niet verkopen! Daarom verkopen wij de prachtige I Maschi schoenen bij Stoute-schoenen.nl.

 

I Maschi schoenen - betaalbaar design voor de geklede heer

Het zit ‘m in de details, de perfecte afwerking, het mooie leer. Zo’n geraffineerde schoen, tot in de puntjes uitgewerkt tot bijna een soort design schoen. Ja, die Italiaanse “mannetjes” hebben absoluut smaak, kennis en passie voor mode. De herenschoenen van I Maschi kan je vergelijken met de schoenen van Floris van Bommel maar dan tegen veel commerciële prijzen. Wat I Maschi betreft zullen de mannen kleur gaan bekennen met de nieuwe, frisse collectie!

 

Goede verzorging essentieel voor I Maschi schoenen

De herenschoenen van I Maschi worden van prachtige leersoorten gemaakt. Leer is een natuurproduct dat wel de nodige aandacht dient te krijgen. Om de schoenen in topconditie te houden raden wij sowieso aan de schoenen met een degelijk merk in te spuiten tegen vuil en vocht. Bij Stoute-schoenen.nl hebben we van het merk Collonil een uitgebreide lijn verzorgingsproducten waaronder de Carbon Pro spray. Met dit product kunnen zelfs tenten ingespoten worden, zo’n goede bescherming geeft het! Maar ook voor schoenencrème, inlegzooltjes, hielstops enz. kan je bij ons terecht! Vergeet ook niet de leren schoenen af en toe lekker in te smeren, zo voorkom je uitdroging en verkleuring van de prachtige leersoorten!

 

I Maschi schoenen makkelijk online bestellen bij Stoute-schoenen.nl

Ben jij een echte “I Maschi” en hou je wel van een uitzonderlijk mooie schoen? Zoek dan niet verder en bestel een paar I Maschi herenschoenen online bij Stoute-schoenen.nl. Betaal makkelijk en veilig via iDeal of Credit Card en ontvang jouw schoenen binnen 1-2 werkdagen thuis. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening, deze kosten jou dus niets! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)35 - 628 5666, wij zitten voor je klaar.