Bergstein jongens kinderlaarzen

Wat doen jongens nou het liefst op een druilerige, regenachtige dag? Juist, lekker stampen in- en racen door de plassen of heerlijk kliederen met modder. Met de jongens regenlaarzen van Bergstein kunnen ze helemaal los gaan! Bestel ze nu online op de website van Stoute-schoenen.nl.

Gekozen filters:
Artikel 1 - 14 van 14
Artikel 1 - 14 van 14

Bergstein jongens regenlaarzen van natuurrubber

Naast alle mooie en stoere kleuren die bij Stoute-schoenen.nl verkrijgbaar zijn, zijn de Bergstein laarzen niet zomaar een paar regenlaarzen. Gemaakt vaan duurzaam natuurrubber met verstevigde stukken rondom de hiel, hak en tenen maakt het ook nog eens een super sterke en comfortabele laars! Mede hierdoor gaan deze laarzen ook veel langer mee dan regenlaarzen van PVC. Nog een bijkomend voordeel van natuurrubber is dat de kindervoetjes hierdoor veel minder snel gaan zweten als bij plastieken regenlaarzen. Verder zijn de laarsje slijtvast, hebben een uitstekend profiel en de zool heeft een dempende werking.

 

De jongens regenlaarzen van Bergstein vallen over het algemeen genomen iets ruimer maar neem de maat die je gewoonlijk altijd neemt. Hou rekening met de broekspijpen die vaak in de schacht van de laars gestopt worden.


Bergstein regenlaarzen bestel je gemakkelijk online

Heb je een kleur en model gevonden dat bij jouw kind past? Dan ben je op Stoute-schoenen.nl nog maar één muisklik verwijderd van bestellen! En met het gratis opsturen is het wel erg makkelijk passen! Alle artikelen zijn op voorraad en wij streven er naar om binnen 1-2 werkdagen jouw bestelling op te sturen. Heb je nog vragen over de jongens regenlaarzen van Bergstein, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 628 5666 of ons contactformulier invullen.