Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Koel4Kids schoenen

Koel4kids is een Nederlands kinderschoenen merk met een oog voor mode. Koel4kids is sinds 2006 op de markt, eerst door de lancering van een kinderschoenen lijn, gevolgd door het ontwerp van een damescollectie. Achter het succesvolle merk schuilen twee dames uit Den Haag, Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller. Zij wilde een nieuw, verfrissend kinderschoenenmerk op de markt brengen dat toch betaalbaar is. En dat is gelukt! Kijk snel verder op de website van Stoute-schoenen.nl en scoor een paar hippe kinderschoenen!

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Hippe stappers voor jongens en meisjes - Koel4Kids

Koel4kids schoenen kenmerken zich door eenvoud, kleur, gave opvallende stiksels en vaak een bijzondere voering. Alle Koel4kids schoenen zijn leer gevoerd en hebben een sterke merkidentiteit zoals o.a. KOELe lintjes. Schoenen van Koel4kids hebben een goede, vaak iets smallere pasvorm. Een leuke bijkomstigheid is is dat alle Koel4kids schoenen een unieke Oudhollandse naam krijgen. Zo kennen we een Jantje, Klaartje, Job, Janneke, Jip, Koosje en Keesje in de collectie. Koel4kids schoenen voor jongens zijn veel sneakers (Tim, Pelle), veterschoenen (Job) en korte laarzen (Jantje). Voor meisjes heeft Koel4kids ballerina’s, laarzen en schoenen in de collectie. 

 

Koel4kids schoenen worden ontworpen in Nederland door Vanessa en Heidy. De productie van de schoenen vindt plaats in fabrieken in Spanje en Italië.  Alle Koel4kids schoenen worden handgemaakt van de beste materialen. Koel4kids schoenen zijn allemaal van binnen en van buiten van leer, ideaal dus voor je opgroeiende en druk spelende zoon of dochter. Alle Koel4kids schoenen zijn voorzien van leuke details als lintjes met ruitjes, bloemetjes of streepjes. Kijk maar eens in onze webshop, we hebben van veel modellen ook deze details gefotografeerd zodat je een goed beeld krijgt. Op alle zolen van Koel4kids schoenen  staat in een frisse kleur blauw: KOEL, waardoor iedereen kan zien hoe cool je schoenen zijn. Ook als je loopt!


Koel4kids schoenen Sale

Ben je op zoek naar leuke Koel4kids schoenen in de Sale? Kijk dan hier naar Koel4kids in de Sale bij Stoute-schoenen.nl. Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief en Like ons op Facebook zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe acties en aanbiedingen. 


Je favoriete Koel4kids schoenen online kopen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie schoenen van Koel4kids? Kijk dan in de online schoenenwinkel van Stoute Schoenen. Bestel direct, gratis verzending en niet goed, geld terug. Heel veel shopplezier.

 
- Je favoriete Koel4kids schoenen en laarzen binnen 1-2 werkdagen gratis verzonden.
- Niet goed = geld terug, dat geldt ook voor afgeprijsde artikelen.