Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Litha sloffen
Litha sloffen

Het is niet alleen het klassieke Noorse patroon wat de soksloffen van Litha zo ‘aantrek’kelijk maakt, ook het comfort van de pure wol maakt het dragen van de soksloffen zo heerlijk. En als de bladeren van de takken vallen, de regen tegen het raam tikt dan is er niks lekkerder dan met een paar warme soksloffen aan je voeten op de bank kruipen! Bij Stoute-schoenen.nl hebben wij Litha soksloffen voor dames, heren, jongens en meisjes.

Artikel 1 - 13 van 13
Artikel 1 - 13 van 13

Sloffen met een geheime zool - Litha

Het geheim zit ‘m tussen de top en de zool want hier is een isolatie- en schokabsorberende tussenzool aangebracht wat het draag en loopcomfort zo verschrikkelijk aangenaam maakt. Al sinds 1948 worden de Litha Soksloffen in Duitsland vervaardigd van pure materialen. Het bovendeel is met de hand op de sterke, leren zolen bevestigd. De soksloffen kunnen gewoon in de wasmachine op 30 graden gewassen worden. En omdat ze zo weinig ruimte in beslag nemen, zijn ze erg makkelijk mee te nemen op vakantie.

 

Veilig en snel betalen

Bij Stoute-schoenen.nl kan je de Litha soksloffen in een diversiteit aan kleuren en modellen bestellen. Binnen 2 werkdagen wordt jouw bestelling gratis verzonden. Betalen kan veilig en snel via iDEAL of Creditcard. Wanneer je niet tevreden bent over je online aankoop, krijg je je geld gewoon terug. Veel shopplezier op de website van Stoute-schoenen.nl!