Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Maruti schoenen
Maruti schoenen

Maruti is een opvallend Nederlands schoenenmerk: een avontuurlijke en vrouwelijke uitstraling door middel van trendy animal prints. Als je niet van merken houdt die er altijd hetzelfde uitzien dan zit je bij Maruti goed. En nu worden deze schoenen niet alleen voor "grote meiden gemaakt", ook voor de kleine meiden hebben ze dezelfde soort schoen! Geweldig, moeder en dochter in dezelfde schoenen, make a fashion statement! Eigentijdse en hippe designs. Bekijk de collectie online!

Artikel 1 - 11 van 11
Artikel 1 - 11 van 11

Maruti - de historie

Maruti is opgericht in 2007 door een groep internationale designers. Zij wilde een schoenenmerk introduceren met een clean design zonder franjes, maar sprekend door opvallende animal- en fashionprints gemaakt van goede en natuurlijke materialen. En dat is gelukt! Met de eigentijdse ontwerpen weten ze precies de juiste mensen te raken, want niet iedereen durft het aan om op een paar Maruti's te lopen. Het zijn vaak kleurrijke en eigenzinnig dames met sterke karakters die graag verrast willen worden, die kiezen voor dit merk. 


Maruti schoenen - net even anders

De Maruti collectie kenmerkt zich door ontwerpen met opvallende animal prints die je schoenen veel flair geven. Bij het ontwerpen van de nieuwe collectie wordt veel geëxperimenteerd met nieuwe technieken en materialen. Hierdoor blijft Maruti vernieuwend en weet het elk seizoen weer een aansprekende collectie te presenteren. Men experimenteert met natuurlijke producten en materialen en Maruti maakt gebruik van handmatige verfbaden. Hierdoor is niet één paar exact hetzelfde wat jouw schoenen dus echt uniek maakt! Een tweede kenmerk van Maruti is het gebruik van Pony of Horsy haar. Dit zijn leersoorten waarvan de haren niet worden verwijderd tijdens het looiproces. Dit maakt het materiaal exclusief maar betekent ook dat de huid veel sneller gelooid moet worden. Na het looien wordt het materiaal geverfd en eventueel voorzien van een print.


Maruti schoenen online kopen met veel service

Ben jij op zoek naar een webshop waar je je Maruti schoenen kunt kopen? Kijk dan op Stoute-schoenen.nl want daar kun je direct en veilig winkelen. Bekijk ons aanbod, kies het gewenste model, de gewenste maat en bestel maar! Bij Stoute-schoenen.nl profiteer je van een snelle levering en gratis verzending. Bovendien krijg je je geld terug wanneer je Maruti schoenen je niet bevallen. Veilig en leuk online shoppen doe je met Stoute-schoenen.nl!