Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Olivia Lauren Trolley Tassen
Olivia Lauren Trolley Tassen

Voor de elegante, onafhankelijke zakenvrouw is er één merk dat ondersteunt en een extra definitie geeft aan jouw zakelijke outfit: Olivia Lauren! Maak een statement met de prachtige designs, voortreffelijke kwaliteit, luxe uiterlijk en verdraaid handige extra’s met deze prachtige trolley tassen. Je neemt altijd en overal belangrijke documenten en een laptop mee zonder de zware last op jouw schouders, een trolley tas trek je met gemak achter je aan! Ben jij klaar om de show te stelen? Bestel dan vandaag nog een Olivia Lauren trolley tas online bij Stoute Schoenen!

Zakelijke schoonheid

Geen enkel model is hetzelfde, daar hebben ze over nagedacht bij Olivia Lauren. De trolley tassen hebben allemaal mooie, strakke designs gekregen. Van basis zwart/wit tot felle kleuren zonder te schreeuwen. Zakelijk, strak maar met veel allure, dat zijn de trolley tassen van Olivia Lauren. Aan de binnenkant ontbreekt het je niks aan mogelijkheden. Zo bieden de trolley tassen eindeloos veel opbergruimte in de vorm van vakken, al dan niet met rits, pennen vakken en er zit een losse laptoptas in welke extra bescherming biedt vanwege de zachte padding.

 

Olivia Lauren - pracht en praktisch

Maar het geheim zit ‘m aan de achterkant van de tassen: hier bevindt zich de trekstang die via telescoop werking omhoog getrokken kan worden en met de soepele wielen achter je aan getrokken kan worden, net als bij een pilotentas. Geen gesjouw meer met zware, saaie laptoptassen maar gemak en pracht! Met de schouderbanden kan je de tassen overigens nog altijd met gemak over de arm/schouder dragen. Hoe dan ook, jij wordt gezien met deze waanzinnige trolley tassen van Olivia Lauren!

 

Olivia Lauren Trolley tassen bestel je gemakkelijk via Stoute-schoenen.nl

Bestel vandaag nog een gave Olivia Lauren Trolley tas en geniet van onze service. Niet alleen zorgen wij voor een snelle afhandeling van jouw bestelling maar bij Stoute-schoenen betaal je ook geen verzendkosten! Afrekenen gaat veilig en gemakkelijk via iDeal of Creditcard. En bevalt de bestelling niet dan krijg je bij ons altijd je geld terug. Heb je nog vragen over onze collectie Olivia Lauren Trolley Tassen, bel dan gerust met onze klantenservice. Wij zitten voor je klaar op + 31 (0) 35 - 628 5666. Veel shopplezier!