Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Panama Jack schoenen
Panama Jack schoenen

Niet alleen voor de doorgewinterde avonturier, maar zeer zeker geschikt, Panama Jack schoenen daar kun je op vertrouwen! Van zware ‘bergschoenen’ tot charmante sandalen, ze hebben het allemaal in hun collectie. Of je iets warms voor in de winter zoekt of juist iets lichts en luchtigs voor in de zomer! Het Spaanse Panama Jack is inmiddels razend populair en dat is zeer gegrond. Ga voor de warmbloedige collectie van Panama Jack schoenen en bestel ze vandaag nog online bij Stoute-schoenen.nl!

Artikel 1 - 17 van 17
Artikel 1 - 17 van 17

Spaanse passie en ambacht

In het jaar 1989 werd de allereerste stempel van Panama Jack op hun veterboots gezet. Een pad was ingeslagen waar men niet snel van af zou treden. Nog tot op de dag van vandaag worden de schoenen van Panama Jack met veel passie en ambacht in Spanje gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van mooie, eerlijke materialen van beste kwaliteit. En omdat de gehele productieproces in Spanje zelf plaats vindt, kunnen ze toezicht houden op kwaliteit.

 

Panama Jack bergschoenen

Het zijn de comfortabele berg-/ wandelschoenen van Panama Jack waar ze in eerste instantie razend populair om werden maar al snel volgde er een uitgebreide collectie verschillende soorten schoenen. Het enige wat niet veranderde was hun uitgangspunt: “a way of life”, laat je meevoeren in jouw eigen avontuur! Naast de productie van goed schoeisel zijn ze bij Panama Jack ook zeer nauw betrokken bij een aantal projecten die zich met name richten op de ontwikkeling en toekomst van (kansarme) kinderen.

 

Panama Jack schoenen bestel je gemakkelijk online bij Stoute-schoenen.nl

Ben je voor de charme en robuuste uitstraling van Panama Jack schoenen gevallen? Bestel ze dan vandaag nog gemakkelijk en snel bij Stoute-schoenen.nl! Niet alleen hebben wij een snelle levering, bij ons betaal je ook geen verzendkosten. Afrekenen gaat veilig middels iDeal of Creditcard en mocht je onverhoopt toch een andere maat nodig hebben, wil je liever een andere kleur of bevalt de bestelling niet? Geen probleem, bij Stoute-schoenen.nl krijg je altijd een “niet goed, geld terug” garantie (ook bij Sale). Veel shopplezier nog!