Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Perlita Peaches schoenen
Perlita Peaches schoenen

Je kan er eigenlijk niet meer omheen, cowboy boots. Heb jij ze nog niet in jouw garderobekast staan? Dan zijn de booties van Perlita Peaches wellicht een mooie toevoeging! Deze Spaanse, temperamentvolle beauties zijn absoluut prachtig en zullen jou jaren draagplezier geven! Het prachtig afgewerkte leer, de Goodyear-flex zolen met een voetbed van kurk, de robuuste hakken, het zijn gewoon echte wannahaves en je kan ze vandaag nog online bestellen bij Stoute Schoenen!

Perlita Peaches - uniek

Een Perlita Peaches vrouw onderscheid zichzelf zonder zich aan normen te houden en is al zeker geen stereotype! Een Perlita Peaches vrouw is 100% vrouw die recht op haar doel afgaat en niets zal haar in de weg staan. Met deze inslag wordt iedere collectie, van geboorte tot eindproduct verfijnd en ontstaat er ieder seizoen weer een Westernlaars dat niet eerder ontworpen is. Net als iedere vrouw, uniek!

 

Goodyear systeem

De Perlita Peaches laarzen worden volledig in Spanje gemaakt en bezitten het Goodyear systeem wat inhoudt dat de zolen van top kwaliteit, handgemaakt leer zijn met een tussenlaag van kurk. Na enkele dagen dragen staat het voetbed compleet naar jouw voeten en kan je eigenlijk spreken van een “custom made” laars. Een Perlita Peaches laars wordt daarom ook nog wel eens een verlengstuk van jezelf genoemd. Tezamen met het mooiste leer en de prachtige creaties die verwerkt worden op de schacht heb je echt een kunstwerk aan jouw voeten!

 

Bestel Perlita Peaches vandaag nog online bij Stoute-schoenen.nl

Geniet van onze top service en bestel jouw favoriete Perlita Peaches schoenen online bij Stoute-schoenen.nl! Niet alleen zorgen wij voor een snelle afhandeling, wij berekenen ook geen verzendkosten! Afrekenen gaat snel en veilig middels iDeal of Creditcard en jouw bestelling heb je binnen 1-2 werkdagen in huis zodat je snel kan genieten van de super gave cowboy boots van Perlita Peaches! Veel shopplezier!