Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Reef slippers

“Surf’s up dude” wie kent die uitspraak niet? Zon, zand, golven en natuurlijk slippers. De Reef slippers wel te verstaan! Want de Reef slippers staan onlosmakelijk verbonden aan surf “dudes en chicks”. Daar is het allemaal ooit mee begonnen. Tegenwoordig horen ze gewoon in de fashion scene en worden er zowel voor de heren, dames als voor kinderen super hippe en comfortabele Reef slippers op de markt gebracht. En wij hebben ze! Bestel makkelijk, snel en 24/7 online bij Stoute-schoenen.nl en binnen “no time” heb jij ze in huis!

Artikel 1 - 3 van 3
Artikel 1 - 3 van 3

Reef slippers: geïnspireerd door vrouwelijk schoon

Ruim 30 jaar geleden kwamen de gebroeders Fernando en Santiago Aguerre naar California, Amerika om hun passie van het surfleven op de markt te brengen. Hier konden ze hun visie tot leven laten komen, namelijk: een hoogwaardig, lifestyle slipper. Een leven van strand, cultuur, reizende mensen en de surfers natuurlijk. De productie werd toen opgezet in Sao Paulo, Brazilië. Geïnspireerd door de mooie vrouwen in Zuid Amerika kwamen ze al snel met Miss Reef, een icoon in het surf gemeenschap. En van daaruit is Reef eigenlijk alleen maar enorm gegroeid met nog altijd dezelfde boodschap: “just passing through”, een mentaliteit dat alom bekend is onder de surfers en avontuurlijke wereld reizigers.

 

Reef slippers voor dames, heren en kinderen

Oorspronkelijk waren de Reef slippers bedoeld voor surfers toen de 2 Argentijnse broers het bedrijf Reef in 1984 oprichtte. Maar tegenwoordig worden ze door iedereen gedragen. Ze zijn echt perfect voor een dagje aan het strand of lekker slenteren over de boulevard. Door de duurzame materialen die gebruikt worden voor alle Reef slippers gaan de slippers lang mee en daarbij zitten ze ook nog eens super comfortabel!

 

Het uitgangspunt bij de Reef slippers is toch wel de “surf uitstraling” maar door de jaren heen zijn er heel wat verschillende modellen uitgebracht. De slippers hebben nog steeds die surf uitstraling maar er is inmiddels een flinke collectie waar iedereen wel iets naar zijn gading zal vinden. Voor de dames zijn er hele hippe modellen en voor de kinderen zijn er modellen met enkelbanden uitgebracht, dit voorkomt verlies van de slippers tijdens het spelen. Maar ook aan de heren wordt gedacht. Zo hebben sommige modellen Reef slippers een bieropener in de zool van de slipper. Daar is over nagedacht!

 

Bestel makkelijk snel Reef slippers online bij Stoute-schoenen.nl

Ga goed voorbereid de zomer in en bestel deze fantastische Reef slippers online bij Stoute-schoenen.nl. Bestellen kan 24/7 in een veilige betaalomgeving middels iDeal of Credit Card en je betaald geen verzendkosten, deze zijn voor jou gratis! De bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen al verzonden waardoor je de slippers snel in huis hebt.

Heel veel shopplezier bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl.