Hoofdcategorie
Merken a-z
 

ShoeColate schoenen

Je MOET ze hebben, je wordt er gelukkig van, ze laten je stralen, ze zijn verslavend! Gaat dit nog over schoenen of over chocolade? Ach, wat is het verschil eigenlijk? We hebben het hier over de collectie van ShoeColate schoenen. Nieuw bij Stoute-schoenen.nl in het assortiment en met een hoge “hebbu hebbu hebbu” gehalte!

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Ontworpen voor jou, door jou

ShoeColate schoenen zijn een Nederlands merk dat zich helemaal richt op de jonge, trendy, jonge vrouw van nu. Gemaakt met liefde en passie! De hele wereld reizen ze rond om de mooiste kleuren, uniek materiaal, leukste combinaties en nieuwste trends te kunnen volgen. Naast de ontwerpers wordt er ook met een heel professioneel team aandachtig gekeken en geluisterd naar de enthousiaste volgers en inspirerende jongelui om dé schoen te ontwikkelen die jullie willen!


ShoeColate schoenen - om de jonge dame te pleasen

ShoeColate is een nieuwe collectie uit het schoenenhuis van Monshoe en deze staan op hun beurt bekend om kwaliteit, vrouwelijk, mooie producten en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Maar om nu ook de jonge vrouw meer te bereiken en pleasen zijn ze onlangs gestart met de nieuwe lijn van ShoeColate schoenen. En zoals een jong merk betaamt, om meer jonge volgers te krijgen, en iedereen op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en acties zijn ze op diverse manieren via Social Media te volgen zoals Facebook en Instagram.


“Ze zijn echt om op te eten!”, een kreet die nog vaak geroepen zal worden. De schoenen van ShoeColate worden met heel veel liefde en zorg ontworpen, ontwikkeld en op de markt gebracht en toch allemaal voor een zeer betaalbare prijs! Echte wannahaves die je niet kan laten staan! Net als dat ene stukje chocola… die laat je ook niet liggen, toch?!


Durf jij ze te bestellen?

Eenmaal aan de ShoeColate schoenen en je wil niets anders meer, en kan je het maar bij één paar laten? Wanneer je er toch voor gaat dan bestel je makkelijk en snel bij Stoute-schoenen.nl! Binnen 1-2 werkdagen worden de schoenen gratis bij je thuis bezorgd. Verkeerde smaak? Geen probleem want wij bieden online een niet goed, geld terug garantie! Kijk snel op onze webshop. Veel plezier!