Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Teva schoenen

Teva schoenen, inmiddels ook al zeer bekend geworden via het TV programma Expeditie Robinson, hebben een directe link met de natuur. Maar ook in de stad, op het strand, lekker mee op vakantie, ze zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Uiterst comfortabele, stijlvolle sandalen! Bij Stoute-schoenen.nl kunt je terecht voor Teva’s voor dames, heren, jongens en meisjes.

Artikel 1 - 16 van 16
Artikel 1 - 16 van 16

De geschiedenis van Teva

De Teva historie is in 1984 begonnen met een flipflop en een horlogebandje. Mark Thatcher, een Grand Canyon River Guide, had een idee over de ideale waterschoen, de rest is geschiedenis. Hij verkocht zijn eerste modellen aan een aantal bevriende riviergidsen en in snel tempo werden de schoenen zeer populair. Al sinds de oprichting heeft het merk Teva een verbintenis met outdoor activiteiten. De naam Teva komt uit het Hebreeuws (uitgesproken als ‘Teh’-’vah’) en betekent natuur. Het logo "The Hand" staat voor vriendschap en het spiraal in de hand staat voor water. Het logo betekend vrij vertaald: "vriendschap met water". Teva is meer dan een merk en product, het is een manier van leven.


De Teva collectie

Teva heeft een grote collectie en deze omvat voor iedereen wel wat. Of je nu sportief bent of meer van comfort houd, of je van casual houdt of van meer gekleed, er is altijd een passend model. Zo zijn er Teva casual schoenen en Teva Sport schoenen, maar ook kindersandalen voor jongens en kindersandalen voor meisjes. Teva timmert als merk enorm aan de weg en is tegenwoordig erg hip en stijlvol. Omdat de sandalen kunststof zolen hebben, raden wij aan deze te behandelen met mirazyme. Dit middel dood en inactiveert bacteriën en elimineert vieze luchtjes. Verder kunnen de Teva sandalen op 30 graden in de wasmachine gewassen worden.

 

Teva schoenen bestel je gemakkelijk online

Bestel nu je Teva schoenen online bij Stoute-schoenen.nl en verzeker je van een paar heerlijke zomer stappers! Wij zorgen ervoor dat je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis hebt! Je betaalt overigens geen verzendkosten, deze zijn voor jou geheel gratis. Daarbij bieden wij jou een niet goed, geld terug garantie. Wanneer je nog vragen hebt over de Teva schoenen of het bestellen ervan kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder! Je kunt bellen naar +31 (0) 35 - 528 5666 of ons contactformulier invullen.