Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Vingino schoenen

Bij het merk Vingino weet je meteen dat je een stukje kwaliteit in huis haalt! Voor de stoere, trendy jongelui die kiezen voor de mooie dingen in het leven. Vingino schoenen zien er niet alleen hip uit, net als hun kledinglijn, bieden ze mooie materialen, origineel design en een hoog draag comfort! Bij Stoute-schoenen.nl vind je een leuke, frisse collectie Vingino schoenen. Wij bezorgen snel én je betaald geen verzendkosten. Bestel 24/7 jouw favoriete paar Vingino schoenen!

Artikel 1 - 27 van 27
Artikel 1 - 27 van 27

Spijkerbroeken en meer

In 2001 begon het Nederlandse merk Vingino met het veroveren van de “denim markt”. Met hun vintage en Italiaans looks boekten ze snel succes en inmiddels hebben ze wereldwijd een ongekende populariteit. Het is een combinatie van de beste denim stoffen en originele ontwerpen dat dit merk zo ongelofelijk gewild maakt onder de kinderen én de ouders natuurlijk. Welk kind heeft niet een paar Vingino jeans (of ander kledingstuk) in hun kast hangen?

 

Vingino schoenen

Maar bij Vingino gaan ze nog verder. Met het ontwerpteam dat gevestigd is in Ermelo creëren ze ieder seizoen weer nieuwe trends. Niet alleen maken ze fantastische kledinglijnen. Met hun verfijnde smaak en een hand voor kwaliteit hebben ze inmiddels ook een hele leuke schoenenlijn opgezet voor de jongelui. Stoer, eigenwijs, prikkelend en robuust. Want bij Vingino weten ze heel goed dat kinderen over onuitputtelijk energie beschikken en hun schoenen zorgen ervoor dat ze op die tempo door kunnen blijven gaan.

 

Vingo schoenen bestel je online bij Stoute-schoenen.nl

Heb je een paar leuke Vingino schoenen gevonden? Kies dan voor service en gemak, bestel ze online bij Stoute-schoenen.nl. Bij ons kan je 24/7 online schoenen shoppen. Wij leveren binnen 1-2 werkdagen en voor de verzending betaal je helemaal niets! Ruilen of retour sturen gaat allemaal probleemloos. Je krijgt het andere paar snel toegestuurd of we storten het aanbetaalde bedrag weer terug op jouw rekening. Allemaal top service bij de leukste online schoenen webshop van Stoute-schoenen.nl. Heb je nog vragen over onze collectie Vingino schoenen, bel dan gerust onze klantenservice of vul het contactformulier in.