Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Warmbat schoenen

Wie op zoek is naar ultieme comfort, warmte en mooie schoenen en damessloffen, komt met Warmbat het beste uit de voeten. Door het gebruik van Merino wol worden de voeten warm gehouden op koude dagen en wordt de warmte goed afgevoerd op de wat warmere dagen. De damessloffen van Warmbat  zijn nu ook via de website van Stoute-schoenen.nl verkrijgbaar.

Artikel 1 - 11 van 11
Artikel 1 - 11 van 11

Warmbat, decennia lange traditie

Net als wat de cowboylaarzen voor de Amerikanen betekend, is sheepskin footwear een onmiskenbaar onderdeel van het Australische erfgoed. Warmbat is één van de oudste fabrikanten van sheepskin footwear dat al sinds de jaren ‘60 van de vorige eeuw deel uitmaakt van dat erfgoed.

 

Gedurende de jaren is de footwear doorontwikkeld en zijn de fabricagetechnieken verbeterd. De zolen worden gemaakt voor 100% natuurlijke rubber en sommige modellen hebben speciale prints en details om mee te gaan in het huidige modebeeld.

 

Merino schapenwol: puur natuurlijke super kwaliteit

Australië heeft een gunstig geografische ligging plus dat de milieu omstandigheden het uitstekend maakt voor het houden en fokken van raszuivere Australische Merino schapen. De wol van Merino schapen hebben zeer bijzondere eigenschappen, namelijk: licht, sterk, soepel, veerkrachtig, temperatuur regulerend en voelt ongelofelijk zacht. Daarbij kunnen de haren tot wel 30% van het eigen gewicht aan vocht absorberen zonder dat het daarbij nat aan gaat voelen en voert de mogelijk ontstane vocht ook direct af naar de buitenlucht. In de winter is schapenvacht isolerend doordat uw lichaamswarmte geïsoleerd zit tussen de haren. Dit maakt Merino wol uitermate populair en wordt daarom ook o.a. gebruikt bij de damessloffen van Warmbat.

 

Warmbat handhaaft “voeten eerst”

Natuurlijk wil het oog ook wat en kan je je echt niet meer permitteren om het modebeeld niet te volgen maar bij Warmbat geldt de gulden regel: “voeten eerst”. Als de pasvorm van schoeisel niet goed is heb je een ernstig probleem. Daarom ligt de focus bij Warmbat ook absoluut in eerste instantie bij het draagcomfort. En dit geldt zowel voor de schoenen als de sloffen.

 

Zit er warmpjes bij en koop jouw Warmbat damessloffen via Stoute-schoenen.nl

Als de temperaturen dalen, gaat de verarming of openhaard aan. Een paar super comfortabele, heerlijk zacht en warme Warmbat damessloffen horen daar gewoon bij. Bestel ze daarom snel bij Stoute-schoenen.nl en ontvang jouw paar binnen 1-2 dagen in huis. De verzendkosten zijn gratis maar ook bij “niet goed” krijg je van ons jouw aankoop bedrag terug gestort. Heb je nog vragen over de Warmbat damessloffen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar op telefonnummer +31 (35) - 628 5666.