Havaianas dames slippers

Havaianas voor dames zijn erg geliefd in de zomer! Deze comfortabele maar vooral ook mooie teenslippers hebben de Nederlandse markt al jaren geleden veroverd. Het merk zelf bestaat al sinds 1962 en heeft dus veel ervaring omtrent het ontwerpen en de productie van deze teenslippers voor dames.

Gekozen filters:
Artikel 1 - 20 van 20
Artikel 1 - 20 van 20

Mooie en kleurrijke Havaianas voor dames voor een top outfit!

De Havaianas voor dames passen bij veel verschillende outfits. Zo staan ze erg leuk onder een korte broek of rok, maar passen ze ook goed bij een stoere jeans. Dankzij het comfort kun je er gemakkelijk een hele dag op lopen en daarnaast gaan deze slippers ook voor een lange tijd mee. Havaians dames slippers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en natuurlijk ook in verschillende maten. Kijk gerust eens rond in onze webwinkel en kies jouw favoriete Havaianas voor dames!


Profiteer van de voordelen van online bestellen

Bij Stoute-Schoenen bestel je Havaianas dames slippers gemakkelijk online. Je plaatst ze in de online winkelmand en rekent vervolgens af. Wanneer wij jouw bestelling binnen hebben versturen wij deze zo snel mogelijk. Je betaalt overigens geen extra kosten voor de verzending, deze is voor jou geheel gratis.