Kinderslippers

Artikel 1 - 8 van 8
Havaianas - slippers
Birkenstock - slippers
Havaianas - slippers
Havaianas - slippers
Havaianas - slippers
Birkenstock - slippers
Havaianas - slippers
Birkenstock - slippers
Artikel 1 - 8 van 8

Zet je zonnebril maar vast op want zodra je onze collectie kinderslippers bekijkt, spatten ze van het scherm! Prachtige, knallende, hippe en coole kleuren in combinatie met onverwoestbaar rubber of super comfortabele kurk, het kan niet op! De ideale zomerschoen voor kinderen. Hup, schoenen en sokken uit, kinderslippers aan de blote voetjes en naar buiten! Bloter kan niet en toch een beetje bescherming aan de voeten. Bij Stoute-schoenen.nl hebben we een enorm bonte collectie aan kinderslippers zodat er altijd wel een passend model bij zit om jouw outfit af te maken. Kijk snel verder op onze website en bestel ze online!

 

Spetterende kleuren van Havaianas, Ipanema en Reef kinderslippers

Wie aan kinderslippers denkt, denkt al snel aan de kleurrijke Havaianas- Ipanema- of Reef kinderslippers. Voor alle drie de merken geldt dat ze hun collectie kinderslippers serieus onder handen nemen en een zeer degelijke slipper maken in de mooiste, vrolijkste en stoerste kleuren! De kwaliteit van het (natuur)rubber is uitmuntend, praktisch onverwoestbaar. De bandjes zijn sterk, om ongelukken te voorkomen en voor de allerkleinsten onder ons hebben ze er hielbandjes opgezet zodat de kinderslippers niet uitvallen. Verder worden de teenstukken dusdanig vervaardigd dat er geen blaarontwikkeling tussen de tenen ontstaat. Een zorgeloze, stralende zomer kan beginnen op een paar kleurrijke kinderslippers!

 

Birkenstok kinderslippers - Trendy kurk

Wie liever voor wat meer anatomisch gevormde kinderslippers gaat, komt met Birkenstok heel goed uit de voeten. Deze kinderslippers hebben een voorgevormd voetbed en de bandjes zijn van zacht en soepel leer gemaakt. Bij deze kinderslippers wordt gebruik gemaakt van natuurkurk waardoor het zeer comfortabel aanvoelt en schokdempend werkt tijdens het lopen, of eigenlijk, tijdens het rennen en spelen. Bij Birkenstok weten ze hoe belangrijk het is een goed voetbed te hebben en dat de voet goed “afrolt” tijdens het lopen. Dit kan veel problemen voor later voorkomen als gewrichtsproblemen en artrose. Je kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar het oog wil ook wat en ook daar hebben ze bij Birkenstok goed over nagedacht! Trendy kleuren, hippe designs, het kan niet gek genoeg om toch super cool voor de dag te komen op een paar kinderslippers van kurk!

 

Krokodillen aan je voeten - Crocs kinderslippers

Een kinderslippers merk wat inmiddels niet meer uit het (zomer) straatbeeld te denken is, zijn de Crocs kinderslippers. De onverwoestbare kinderslippers met ventilerende gaatjes, het bandje dat zowel naar voren als achter de hiel gedragen kan worden en de krokodil aan de zijkant zijn echt razend populair onder de kinderen. En dat is ook niet zo vreemd, ze zijn in de meest kekke kleuren te krijgen, dragen super licht, gaan makkelijk aan en uit en zitten super lekker. Of je nou aan het strand bent, even het dorp in gaat of door het bos wandelt, Crocs kinderslippers kunnen het allemaal aan en bieden de tere kindervoeten voldoende bescherming. Bovendien hoeven ze niet bang te zijn dat ze de slippers vies maken, want je stopt ze even onder de kraan en ze zijn in een handomdraai weer schoon. Een zorgeloos en kleurrijke zomer begint in een paar Crocs kinderslippers!