Havaianas jongens kinderschoenen

Havaianas voor jongens zijn zeer populair. Naast het comfort van deze teenslippers voor jongens zien ze er vooral erg leuk en ook stoer uit! Het bandje aan de achterkant van de slipper voorkomt dat de slippers uit gaan, zodat deze Havaianas zelfs voor de kleinste jongetjes geschikt zijn.

Gekozen filters:
Artikel 1 - 9 van 9
Artikel 1 - 9 van 9

Leuke en stoere slippers voor jongens!

Havaianas voor jongens zien er zowel schattig als stoer uit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Het merk Havaianas maakt al sinds 1962 schoeisel en weet inmiddels waaraan goede slippers voor jongens moeten voldoen. Met aankoop van Havaianas voor jongens ben je dan ook verzekerd van goede teenslippers die lang mee gaan en tegen een stootje kunnen! De Havaianas voor jongens zijn ideaal voor in de zomer en zijn met veel verschillende outfits te combineren.


Bestel gemakkelijk online bij Stoute-Schoenen.nl

Havaianas voor jongens online bestellen doe je natuurlijk bij Stoute Schoenen. In onze webshop kun je gemakkelijk zoeken naar jouw gewenste slippers of ander schoeisel. Bestellen verloopt ook gemakkelijk. Wanneer je een aantal simpele en kleine stappen gevolgd hebt en wij jouw bestelling hebben ontvangen, verzenden wij deze zo snel mogelijk. De verzending is voor jou geheel gratis! Mocht je nog vragen hebben over de Havaianas voor jongens of over iets anders, neem dan gerust contact met ons op.