Stoute Schoenen Weesp - Nieuwstraat 28

 

 

In den beginne op de Slijkstraat 52 te Weesp

Het is alweer ruim 12 jaar geleden dat de droom werkelijkheid werd. Met de gedachtegang om ooit eens "de stoute schoenen" aan te trekken en zelf met een schoenenwinkel voor kinderen en dames te beginnen, werd de droom dan toch verwezenlijkt in het schattige pandje op de ‘kop z’n kant’ van de Slijkstraat. Met enkel een paar kinder- en damesschoenen op de plank werd Stoute Schoenen geboren. En de vraag naar kwalitatief goede en trendy schoenen bleek groot! Er kwamen snel meer merken in het assortiment. Binnen de kortste tijd was het kleine concept uitgegroeid tot een schoenenwinkel met een uitgebreide collectie kwaliteitsschoenen voor zowel kinderen als dames.

 

Stoute Schoenen in Weesp, onze winkel is nu drie keer zo groot geworden

Na 10 jaar met veel passie, plezier en gezellige verkoopmedewerkers bleek het schattige pandje in de Slijkstraat de collectie en de grote toestroom aan klanten praktisch niet meer aan te kunnen. We groeiden uit onze jas, en toen het pand op de Nieuwstraat 28 vrij kwam, hebben we onze slag geslagen! Met de verhuizing naar Nieuwstraat 28 is voor ons een droom in vervulling gegaan. De winkel is groter geworden en is beeldbepalend in het centrum van Weesp. Voor degenen die in de winkel komen voor een paar trendy comfortabele damesschoenen tot moeders die voor kinderen een eerste loopschoentje zoeken. De specialisten van Stoute Schoenen kunnen adviseren daar waar nodig is. Kom shoppen in alle vrijheid en met alle comfort zonder enige verplichting. Kom langs en maak kennis met onze winkel, onze collectie en onze collega's.

 

Winkelen in Weesp

Winkelen in Weesp betekent winkelen in een unieke locatie. Weesp biedt de shopper een combinatie van authentieke winkels in historische straten. Het centrum van Weesp bestaat uit de Slijkstraat, het Binnenveer, Nieuwstraat en Nieuwstad. De aanwezigheid van terrassen, bankjes, historische gebouwen, grachten, bruggen en sluizen maken winkelen in Weesp tot een verademing. Zeg je Weesp, dan zeg je water, bruggen en sluizen. Om dat te vieren is er elk jaar het Sluis- en-Bruggenfeest, altijd het laatste weekend van augustus. In de Nieuwstraat tref je 2 winkels van Stoute Schoenen, te weten op nummer 25 en nummer 28. Het assortiment in de winkel van Nieuwstraat 28 (voorheen in de Slijkstraat) bestaat uit kinderschoenen en damesschoenen en biedt vooral schoenen in het midden en hoog segment. Denk hierbij aan merken als Shabies, Via Vai, SPM, Fabienne Chapot, UGG, Skechers, Mjus, Converse en voor de kinderen hebben we super merken als Koel4Kids, Shoesme, Red Rag, Converse, Timberland, Bardossa en Fitz Kitz. Heb je geen tijd om langs te komen? Shop dan makkelijk en snel bij de leukste online schoenenwinkel Stoute-Schoenen.nl. Heel veel shopplezier!

 

 
 
 
   

Stoute Schoenen Weesp
Nieuwstraat 25
1381 BC Weesp

 

Tel.: (00) 31 - (0)294 - 412 266

 

 

 

Openingstijden:

maandag

gesloten

dinsdag

van 10.00 uur  -  18.00 uur

woensdag

van 10.00 uur  -  18.00 uur

donderdag

van 10.00 uur  -  18.00 uur

vrijdag

van 10.00 uur  -  18.00 uur

zaterdag

van 10.00 uur  -  17.00 uur