Bezorgen en RetournerenBezorging in Nederland 

Verzending is gratis en wordt aan huis bezorgd door PostNL. Stoute Schoenen en PostNL streven er naar om binnen 1 - 3 werkdagen uw bestelling te bezorgen, uiteraard is dit ook enigszins afhankelijk van je bestelmoment. Weekendbestellingen worden doorgaans op dinsdag bezorgd. Zodra je pakket bij Stoute-schoenen.nl wordt verzonden en wordt aangeboden bij PostNL krijgt je per mail bericht met de bijbehorende Track en Trace code. Uiteraard kunt je ons altijd even een mailtje sturen om te informeren naar de status van je bestelling. JE pakket wordt twee keer aangeboden, zonodig wordt je pakket ook bij de buren aangeboden. Mocht dit allemaal niet lukken dan is het pakket de volgende werkdag bij het postkantoor op te halen. Daar blijft het pakket vervolgens 3 weken liggen, daarna gaat het retour naar Stoute Schoenen.  


Bezorging in België en Duitsland

Verzending in België en Duitsland is gratis vanaf € 45,00. Daaronder vragen wij een bijdrage van euro 4,95.

Shipping to Belgium and Germany is free for orders above € 45,00. For all other order we charge  € 4,95 shipping fee.

  

International Shipping

Voor verzending buiten Nederland, België en Duitsland vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Je kunt de tarieven nakijken bij International Shipping.

For shipment outside the Netherlands, Belgium and Germany we ask you a contribution in shipping costs. Please check International Shipping

 

Ruilen

Ruilen is eenvoudig, graag het "Retour & Ruil" formulier invullen en in het vakje ‘Ruilen’ vermelden waarvoor u het artikel wilt ruilen.

U kunt het pakket  gefrankeerd retour sturen samen naar het volgende adres: 


Stoute Schoenen 

Nieuwstraat 28

1381 BC Weesp

 

Na ontvangst sturen wij veelal dezelfde dag uw pakket kosteloos weer retour.

  


Retourneren

Als klant van Stoute Schoenen heeft u het recht om zonder opgaaf van reden internetaankopen retour te sturen binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst. Bij retourzendingen wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 20 dagen na ontvangst van het pakket, teruggestort op uw rekeningnummer. In bovenstaand geval is het van belang dat het retourformulier volledig wordt ingevuld. Let op bij het terugsturen van artikelen. U kunt niet volstaan met het dicht plakken van de schoenendoos. Artikelen moeten in oorspronkelijke staat en in originele, onbeschadigde verpakking (=schoenendoos) worden geretourneerd. Retourzendingen waarbij schoenendozen zijn dicht geplakt worden niet in behandeling genomen en er wordt dan ook géén geld teruggestort. U kunt het pakket  gefrankeerd retour sturen samen met het retour & ruil formulier naar het volgende adres: 


Stoute Schoenen 

Nieuwstraat 28

1381 BC Weesp


Ruilen is eenvoudig, graag het hele formulier invullen en in het vakje ‘andere reden’ vermelden waarvoor je jouw artikel wilt ruilen.


Garantie

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat je bij het dragen van het artikel een materiaal of productiefout ontdekt. Uiteraard staat Stoute Schoenen dan ook voor je klaar om hier een gepaste oplossing voor te vinden. Neem contact op via Klantenservice en maak je klacht bekend. Als je klacht gegrond is kun je het artikel retour sturen naar het onderstaande adres.

De algemene garantie is alleen geldig met bon/betalingsbewijs en binnen 3 maanden na aankoop.

Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn worden vakkundig gerepareerd of indien reparatie niet mogelijk is krijg je een vervangend paar of in overleg geld terug.

Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn, slijtage van zolen en hakken, kapotte ritsen en andere door verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken.

 

Stoute Schoenen 

Nieuwstraat 28

1381 BC Weesp