Bardossa meisjes kinderschoenen

Bardossa meisjes kinderschoenen

De meisjes kinderschoenen vormen bij Bardossa altijd een belangrijk onderdeel van de collectie. Doordat dit merk zich specifiek richt op eerste loopschoentjes is de collectie natuurlijk niet zo uitgebreid. De Bardossa schoenen voor meisjes kenmerken zich door het gebruik van zachte materialen en vrolijke kleuren. De flex zool is voor elke Bardossa schoen gelijk, alleen de "upper" en het gebruik van kleur is verschillend. Voor de meisjesschoenen van Bardossa zie je veel gebruik van klittenband, een veter of een gesp, denk hierbij aan modellen als de T.Bar-flex, de Kimba en de Kiba.

Gekozen filters:
Artikel 1 - 40 van 43
1 2
1 / 2
Artikel 1 - 40 van 43
1 2
1 / 2

Bardossa meisjes kinderschoenen, babyschoenen en flex-zooltjes

De flex zooltjes zijn voor alle Bardossa schoenen gelijk, het gaat dus alleen om welke Bardossa schoentje jij het leukste vindt. Enige aandachtspunt is nog de sluiting van het schoentje. Meisjes kunnen nogal snel en bijdehand zijn (jongens ook maar gemiddeld genomen lopen meisjes iets voor) en een schoentje met klittenband kan nog wel eens door de dames zelf los gemaakt worden. Wie vindt dat nou niet leuk? In dat geval adviseren wij je een model te nemen met een gesp of een veter, dubbel knoopje er in en je dochter is kansloos :-)

 

Profiteer van de voordelen van Stoute Schoenen

Bardossa kinderschoenen voor meisjes kun je gemakkelijk en voordelig online bestellen op Stoute-schoenen.nl. Je betaalt geen verzendkosten en je bestelling wordt binnen 1 - 2 werkdagen thuis bezorgd. Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop kun je eenvoudig ruilen of krijg je het betaalde geld gewoon terug. Stoute Schoenen wenst je heel veel shopplezier in de leukste online schoenenwinkel!