Hoofdcategorie
Merken a-z
 

DWRS schoenen

Maak jij graag een goede indruk met jouw outfit en volg je de laatste trends? Dan zijn DWRS schoenen niets voor jou! Met een paar DWRS schoenen alleen al maak je namelijk een mode statement. Ze volgen de laatste trends en gooien die vervolgens in een geheel eigen jasje. Lekker DWRS tegen de stroming in. Details, uitvoering, kwaliteit en heerlijke Hollandse nuchterheid maakt deze cocktail zo verschrikkelijk verleidelijk. Kan jij DWRS schoenen weerstaan? Bestel vandaag nog bij Stoute-schoenen.nl en ontvang ze super snel in huis! Have fun!

Artikel 1 - 1 van 1
Artikel 1 - 1 van 1

Twee Nederlandse meiden gaan de uitdaging aan

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de schoenenbranche, trokken Marike en Aukje de stoute schoenen aan en begonnen, zeer ambitieus en vol met plannen, aan hun eigen merk DWRS schoenen. Hun missie: een nieuwe, frisse, modische schoenenlijn op de markt brengen waarbij de nadruk op comfort en kwaliteit ligt. Ondanks het feit dat het nog altijd een moeizame tijd is, trokken zij hun eigen plan en gingen de uitdaging aan om een uniek concept op de markt te brengen. En dat lukt ze behoorlijk goed. Hoewel ze pas sinds 2015 bezig zijn, zijn er inmiddels een flink aantal (web)winkels door heel Nederland die hun merk verkopen waaronder Stoute-schoenen.nl. Verder zijn de dames ook zeer actief in de media om de waanzinnige collectie van DWRS schoenen onder de aandacht te brengen.

 

DWRS tegen de stroming in

De naam zegt het eigenlijk al, DWRS schoenen. Ze volgen niet alleen de laatste trends maar pikken deze op en combineren ze totdat deze weer een geheel eigen stijl krijgen. Een beetje DWRS dus. Maar dat maakt ze juist zo uniek en collectable! Naast de mooie designs wordt er ook heel veel aandacht besteed aan het draagcomfort en kwaliteit. Marike en Aukje willen alleen met mooie leersoorten werken en het draagcomfort moet optimaal zijn. In samenwerking met een aantal Portugese producenten worden alle ontwerpen verder ontwikkeld tot het perfecte eindresultaat. Een waanzinnige, betaalbare collectie voor dames die met hun schoenen alleen al een statement willen maken maar ook kwaliteit en comfort willen.

 

DWRS schoenen online verkrijgbaar bij Stoute-schoenen.nl

Heb jij je hart al verloren aan onze collectie DWRS schoenen? Bestel ze dan vandaag nog online en ontvang ze snel in huis! Bij Stoute-schoenen.nl betaal je géén verzendkosten en reken je gemakkelijk en veilig af middels iDeal of Credit Card. Ruilen of retour sturen is bij ons ook geen enkel probleem, je krijgt het aankoopbedrag gewoon weer teruggestort op de bank. Heb je verder nog vragen over onze DWRS schoenen collectie? Bel dan gerust met onze klantenservice, we staan voor je klaar! Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.