Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Hummel schoenen

Het sportieve merk Hummel is hier in de online shop van Stoute-schoenen.nl te vinden. Zowel voor de heren als jongens. De producten hebben elk seizoen weer een nieuw, sportief ontwerp met hippe kleuren die comfortabel lopen. Bekijk de collectie hier.

Hummel - de historie

Hummel is een Duits sportmerk dat is ontstaan in 1923. Een Duitse schoenmaker kreeg een geweldig idee toen hij twee voetbalteams zag glibberen en glijden in de modder tijdens een voetbalwedstrijd. Hij plaatste noppen onder de schoenen.... en de rest is geschiedenis. In 1975 ging Hummel over in Deense handen en wordt nog steeds bestuurd vanuit het hoofdkantoor in Aarhus. Het merk Hummel is inmiddels een wereldwijd merk en in vele landen verkrijgbaar.

 

Sport als inspiratie - Hummel

Hummel is een echt sportmerk met goede producten voor voetballers, basketballers, tennissers en handballers en nog vele andere sporters. Hummel is tevens de officiele sponsor van Real Madrid en het Deense nationale voetbalelftal. Tegenwoordig heeft Hummel ook een fashion lijn gericht op sportieve mensen die houden van trendy sneakers. Als basis voor de Hummel fashion lijn is een sneaker uit de jaren tachtig. Op basis van dit model is de bekende Hummel Stadil Low en de Stadil High ontstaan. De ontwerpers combineerde de schoen uit de jaren tachtig met Parijse invloeden van de jaren 20, Berlijnse kleuren uit de jaren 30, de retro stijl uit Montreal, de unieke stijl van de Spaanse kunstenaar Mariscal en de klassieke Londense witte sneaker. Al deze invloeden maakten de inspiratie voor de fashionable Hummel sneakers collectie compleet.

 

Hummel sneakers

De collectie sneakers van Hummel komt voort uit een groeiende trend naar sneakers en sport fashion. Steeds meer mode- en sportmerken komen met een sportieve lijn sneakers al dan niet voorzien van studs, glitters, sleehak en vaak in een hippe kleurstelling. Hummel sneakers blijven iets dichter bij de oorspronkelijke sportschoen. Veel van de uitingen en kleurstellingen van de sportschoenen zie je ook terug in de fashionlijn van Hummel.

 

Snelle en gratis levering bij Stoute-schoenen.nl

Bestel vandaag jouw Hummel schoenen bij Stoute-schoenen.nl en binnen 1-2 werkdagen heb je ze in huis! De verzendkosten zijn gratis, die betalen wij! Klopt de maat toch niet? Geen probleem, bij ons krijg je je geld terug of je ruilt ze om voor een andere maat. Betalingen lopen veilig via iDEAL of Credit Card. Kortom, top service bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl!