Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Ipanema slippers

Wie er graag in de zomer stylish uitziet en lekker loopt, zit absoluut goed met een paar Ipanema slippers. Deze Braziliaanse fashion items mogen niet aan jouw garderobe ontbreken! Te gekke designs, waanzinnig loopcomfort en zacht aan de voetjes. Vertroetel jouw voeten komende zomer en scoor snel een paar mooie Ipanema slippers! Veel shopplezier bij Stoute-schoenen.nl.

Artikel 1 - 6 van 6
Artikel 1 - 6 van 6

Milieuvriendelijke slippers - Ipanema

De Ipanema slippers zijn vrolijk, hip en comfortabel. De slippers hebben een zacht voetbed, echt een sieraad voor de voet. Ook zijn de Ipanema slippers bijna volledig recyclebaar, een bewustwording voor het milieu. Ipanema slippers worden vervaardigd in Brazili├ź, de thuishaven van dit populaire slippermerk. Het eerste ontwerp van Ipanema dateert uit 1971 en heeft de hele wereld veroverd door de slipper tot een cult-object te maken.

 

Het merk is geïnspireerd door het meest levendige strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Het merk zit in het Zuid-Amerikaanse land met 9.000 km strand dichtbij het vuur. Niet voor niets levert dit elk jaar een schitterende collectie slippers en sandalen op. Ipanema Beach heeft zoveel prachtige kenmerken, dat het merk zich eenvoudig kan identificeren met deze mooie plaats. De charmante stranden en de Braziliaanse vrouwen die flaneren op de boulevards, de muziek en de straatparades, maar ook de verschillende stammen en culturen betoveren het merk Ipanema.


Je favoriete Ipanema slippers online kopen

Bekijk nu onze collectie Ipanema slippers online en bestel direct. Gratis verzending en niet goed, geld terug. Heel veel shopplezier in de online slipperwinkel van Stoute Schoenen.

 

- Je favoriete Ipanema slippers binnen 1-3 werkdagen gratis verzonden.

- Niet goed = geld terug, dat geldt ook voor afgeprijsde artikelen.