Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Mjus schoenen
Mjus schoenen

Mjus schoenen geven inspiratie, ze maken onderscheid, zijn vrouwelijk en elegant. De luxe uitstraling en het onbewerkte materiaal geven de schoenen van Mjus een authentieke uiterlijk en geven jouw outfit een “rauwe” look. Kies voor kwaliteit en comfort, voor originaliteit en karakter. Mjus schoenen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Stoute-schoenen.nl. Geniet van onze top service en bestel 24-7 online bij de leukste schoenenwinkel! Veel shopplezier!

Artikel 1 - 11 van 11
Artikel 1 - 11 van 11

MJUS schoenen - terug in de tijd

De oorsprong van het bedrijf van Piero Oliosi bevind zich al in de jaren zeventig. Het bedrijf Olip Italia SpA, dat vlak aan het Gardameer in Italië gelokaliseerd is, wordt opgericht en garandeert absolute kwaliteit van Europese bodem. Ontwikkelingen lopen voorspoedig en na de succesvolle lancering van het merk Airstep wordt in 2007 Mjus in het leven geroepen.

 

Italiaanse supervisie

MJUS schoenen zijn onderscheidend. Ze maken gebruik van hoog kwalitatieve materialen en geven een unieke uitstraling aan ieder collectie. Een typisch kenmerk van de Mjus schoenen is het gebruik van de fijne materialen welke weer intensief bewerkt en verweerd worden waardoor ze een natuurlijke uitstraling krijgen. De collecties worden in Italië ontwikkeld onder Nederlands toezicht maar de productie vind plaats in Bosnië onder voortdurende controle van de Italiaanse specialisten.

 

Breed assortiment

Mjus heeft een zeer breed assortiment aan schoenen. Maar wel een assortiment met geheel eigen stijl. De “elegant raw” look geeft jouw look een eigen twist. Door de mooi details en strakke lijnen kunnen ze zeker ook een elegante outfit afmaken. Door de aardse, rauwe kleuren kunnen de schoenen van Mjus eindeloos gecombineerd worden. Naast al de prachtige modellen zijn de schoenen van Mjus ook zeer comfortabel. Eigenlijk dus een echt mode must-have die niet aan jouw garderobe ontbreken mag.

 

Mjus schoenen online bij Stoute-schoenen.nl kopen

Ga jij voor die authentieke raw look van Mjus schoenen? Bestel ze vandaag dan nog online bij Stoute-schoenen.nl en ontvang ze snel in huis. De bezorgkosten zijn gratis en alle betalingen geschieden binnen een veilige betaalomgeving. Maar ook omruilen of retouren is bij Stoute-schoenen.nl geen enkel probleem. Wij storten het aanbetaalde bedrag gewoon terug op jouw rekening. Heb je nog vragen over Mjus schoenen of wellicht een ander merk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kan ons bereiken via telefoonnummer 00 31 (0) 35 - 628 5666 of vul hier het contactformulier in. Heel veel shopplezier bij de leukste online schoenenwinkel van Stoute-schoenen.nl!