Hoofdcategorie
Merken a-z
 

UGG schoenen
UGG schoenen

Als je aan de winter denkt, denk je vanzelf aan korte en koude dagen. Maar als je aan de winter denkt, denk je ook aan UGG schoenen! De van schapenwol vervaardigde schoenen geven jouw voeten een behaaglijk warm gevoel waardoor je je helemaal happy gaat voelen! Dat is de kracht van UGG schoenen! Vanaf komende winter ook verkrijgbaar online bij Stoute-schoenen.nl. UGG schoenen zijn niet alleen een trend, het is ook een levensstijl! Get warm, get happy, bestel ze vandaag nog en geniet morgen! Veel shopplezier!

Artikel 1 - 11 van 11
Artikel 1 - 11 van 11

Van een zak vol schapenhuiden tot wereldverovering

Eind jaren ‘70 kwam de Australische Brian Smith naar Zuid-Californië met een zak vol schapenhuiden en een visualisatie. Hij wilde de liefde voor de schapenhuiden hier overbrengen en was ervan overtuigd dat dat zou lukken aan de westkust van Amerika. Hier heerste namelijk, net als in Australië, dezelfde ontspannen, casual surfersleven en dat sloot perfect bij zijn product aan. Dit was de start van UGG schoenen en hij begon zijn laarzen te verkopen. En niet geheel zonder succes. Halverwege de jaren ‘80 was het merk UGG een symbool voor het ontspannen cultuur van Zuid-Californië geworden en werden inmiddels geliefd langs de hele westkust.

 

Van West naar Oost

Het succes van de UGG boots bleef niet aan de westkust van Amerika, maar ze begonnen overal te verschijnen. In dorpen en steden, in elke laag van de maatschappij. Het merk begon nu een symbool te worden voor iedereen die van sport hield en van een ontspannen, actieve leven. Maar het ging nog verder, er ontstond echt een liefdesband met de UGG boots. Men wilde ze gewoon niet meer uittrekken! En zo kwam het dat in de jaren ‘90 de beroemdheden en mensen uit de modewereld deze fantastische schoenen in de gaten kregen en UGG naar de volgende dimensie brachten. In diezelfde tijd kregen we te maken met een verschuiving in levensstijlen, alles werd meer nonchalant. En daar past niks beters bij dan een paar UGG schoenen! Ook nu stond UGG dus weer symbool voor dit nieuwe levensstijl!

 

UGG schoenen - ongekend populair

Inmiddels zijn de UGG schoenen niet meer uit het straatbeeld te denken. Mede dankzij verschillende beroemdheden maar bovenal vanwege een waanzinnig product wat doet wat het beloofd! Het draait nu natuurlijk allang niet alleen nog om de warme bootis. Het assortiment is enorm uitgebreid en bied voor ieder wat wils! De visualisatie van Brian was succesvol. Inmiddels koestert de hele wereld dezelfde liefde voor UGG schoenen. En het avontuur is nog lang niet klaar. Er is altijd ruimte voor verbetering en vernieuwing. UGG blijft je verrassen!

 

Bestel vandaag een paar UGG schoenen en loop er morgen warm bij

Als je vandaag bij Stoute-schoenen.nl een paar UGG schoenen besteld, heb je ze binnen 1-2 dagen in huis! Kies voor het gemak en laat ze gratis opsturen. Je kunt bij ons betalen middels iDeal of Credit Card en bevalt de bestelling toch niet, dan mag je ze bij ons altijd retour sturen of omruilen voor een ander paar schoenen. Heb je nog vragen over onze collectie UGG schoenen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken op 00 31 (0)35 - 628 5666.