Hoofdcategorie
Merken a-z
 

Vans schoenen

Vans schoenen. VANS. Sneakers met een zwart/wit ruitjes patroon, retro... Wie kent ze eigenlijk niet? Al sinds jaar en dag een onverwoestbaar merk met super rubberen zolen en geweldige designs! Ze worden gedragen door jong en oud en zijn nog altijd immens populair onder de skaters. Ze volgen de trends en komen ieder seizoen weer met trendy looks die geheel aansluiten bij de laatste modetrends. Bestel nu jouw Vans schoenen online bij Stoute-schoenen.nl.

Artikel 1 - 40 van 53
1 2
1 / 2
Artikel 1 - 40 van 53
1 2
1 / 2

De geschiedenis van een beroemde sneaker

Alweer een halve eeuw geleden, in maart 1966 om precies te zijn, openden Paul van Doren en 3 partners een winkel in Anaheim, Californië. Toen gingen ze nog onder de naam The van Doren Rubber Company en ze hadden een behoorlijk uniek concept: het ter plekke produceren van schoenen die dezelfde dag afgehaald konden worden door de klant. Op de dag van de opening liepen er wel 12 klanten weg met een paar nieuwe sneakers. Het ging hier om model #44, de enige echte Vans schoen die nog steeds populair is en nog altijd geproduceerd wordt. Alleen nu kan je ze gewoon direct in de winkel of online kopen.

 

Vans schoenen - ruige look en “sticky” zolen

In de jaren die daarop volgde hebben de Vans schoenen een ongekende populariteit verworven. De skateboarders waren helemaal weg van de ruige look en de “sticky” zool. Acteurs werden in Vans schoenen gespot wat de schoenen alleen maar meer populariteit bezorgde. Paul van Doren had zich inmiddels meer in de sportwereld gestort en wat meer uit de mode branche toen het bedrijf in 1983 failliet ging. Er werden zo veel verschillende soorten modellen gemaakt dat er geen middelen meer waren om het allemaal te produceren. Maar na 3 jaar knokken hebben ze al hun schulden afbetaald en mede door investeerders hebben ze toch nog een doorstart kunnen maken.

 

Zoals de gezegde luid: schoenmaker blijft bij uw leest, gingen ze met Vans schoenen zich weer compleet richten op de skateboard scene. Maar ook de BMX en surfwereld begonnen zich meer en meer te interesseren in de Vans schoenen en binnen korte tijd kende het bedrijf weer zeer positieve tijden.

 

Vans schoenen - sneakers met meer

Comfort, duurzaamheid en gave designs zijn allemaal begrippen die van toepassing zijn op Vans schoenen. Ze zijn ook praktisch overal mee te combineren, onder een paar stoere jeans in combinatie met een lekker t-shirt of een blouse, een mooi topje of een coole hoodie. Het maakt niet uit welk outfit je draagt, een paar Vans schoenen passen er altijd bij!

 

Bestel met alle gemak een paar Vans schoenen online bij Stoute-schoenen.nl

Bij Stoute-schoenen.nl houden we van gemak en bieden we top service! Via het linker menu kan je een selectie maken in merken, maten en kleuren. Eenmaal jouw favoriete paar schoenen gevonden, hoef je enkel nog op de bestelknop te klikken, te betalen en jouw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden. De bezorgkosten nemen wij voor onze rekening, deze zijn voor jou dus gratis! Wensen we je alleen nog heel veel shopplezier op de leukste webwinkel van Stoute-schoenen.nl!